• Postere - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Cumpărați 5 postere, plătiți pentru 3*

*(Oferim cele mai ieftine). Oferta este valabila pana la. 23/6. 

De ce ai o politică de confidențialitate?

În perioadele în care informațiile digitale reprezintă o parte atât de importantă din viața multor oameni, este important să se ia în serios confidențialitatea personală și protecția datelor. Adesea lăsăm informații care pot fi accesate prin diverse servicii, fie pe site-uri de internet, aplicații mobile, fie prin alte metode. În acest scop, este extrem de important pentru noi aici, la Hambedo că vă simțiți pe deplin încrezători că facem tot ce putem pentru a vă proteja informațiile personale. Pentru noi, datele cu caracter personal nu este o marfă - este un semn de încredere.

În această politică de confidențialitate, vom descrie cât mai clar posibil modul în care tratăm și procesăm datele dvs. Folosim adesea un limbaj formal, dar vom încerca să-l simplificăm ori de câte ori este posibil. Dacă ceva este încă neclar, vă rugăm să ne anunțați imediat, astfel încât să putem lucra pentru a face site-ul nostru cât mai transparent posibil.

Operator de date cu caracter personal

Hambedo este operatorul de date pentru informațiile colectate despre dumneavoastră în legătură cu următoarele activități: o achiziție de la magazinul nostru, o anchetă pentru noi sau alte situații în care sunteți în contact cu noi.

Our contact information
Informațiile
noastre de contact

Adresa de adresatie:
Hambedo AB
Olofsdalsvägen 10
 302 41 Halmstad 

Org: 559048-2633

Dacă aveți întrebări sau doriți să corectați ceva, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin e-mail la info@hambedo.com

Definiții

Operator de date cu caracter personal

Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, instituția sau altă entitate care, fie singură, fie în coordonare cu alte persoane, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Asistent de date cu caracter personal

Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, instituția sau altă entitate care prelucrează date cu caracter personal în numele Operatorului de Date cu Caracter Personal.

Date cu caracter personal

Se referă la toate informațiile care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă care trăiește în prezent. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, prin mijloace precum numele, numărul de securitate socială, imaginea etc.

Prelucrare

Se referă la o procedură sau o combinație de proceduri care utilizează date cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal. Aceste proceduri, care pot sau nu pot fi automatizate, includ activități precum colectarea datelor, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, prelucrarea sau modificarea, producția/reproducerea, citirea, utilizarea, divulgarea (prin transmitere, diseminare sau prin alte mijloace), crearea, ajustarea sau fuzionarea, limitarea, ștergerea sau distrugerea.

Date personale sensibile

Se referă la datele cu caracter personal care pot cauza vătămări sau preocupări speciale persoanei vizate, în cazul în care sunt divulgate. Exemple de astfel de informații includ: categorii speciale de date cu caracter personal (astfel sunt definite mai jos), numere de card de credit și alte informații financiare, numărul de securitate socială și informațiile de localizare.

Categorii specifice de date cu caracter personal

Se referă la forme particulare sau specificate de date cu caracter personal care dezvăluie informații precum originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice și apartenența sindicală. Alte date care se încadrează în această categorie ar putea include (dar nu se limitează neapărat la) prelucrarea datelor genetice sau biometrice în scopul identificării unice a unei persoane fizice, precum și a datelor de sănătate sau fizice. Anumite categorii de date cu caracter personal pot include, de asemenea, informații legate de istoricul sexual sau orientarea sexuală a unei persoane.

Informațiile dvs.

În tabelul de mai jos, am compilat o listă care conține datele cu caracter personal pe care le putem prelucra. De asemenea, descriem de ce procesăm aceste date, pentru ce durată și motivele pentru care facem acest lucru.

Sursa: Newsletter

Ce: Nume și e-mail

Motivul: Marketing

Temei juridic: Consimțământ

Durată: Atâta timp cât vă exprimați interesul

Sursa: Site-ul web

Ce: Nume, adresă, e-mail, număr de telefon

Motivul: Gestionarea și livrarea comenzilor

Temei juridic: Îndeplinirea contractului

Durată: Atâta timp cât sunteți un client sau un maxim de 3 ani

Sursa: Mail

Ce: Nume, adresă, e-mail, număr de telefon

Motivul: Pentru a comunica cu tine înainte, în timpul și după o tranzacție

Temei juridic: Pentru a îndeplini contractul de cumpărare

Durata: Un maxim de 3 ani, apoi ștergerea automată

Sursa: Sisteme financiare

Ce: Nume, adresă, e-mail, număr de telefon

Motivul: Comenzi, facturare și contabilitate

Temeiul juridic: Legea suedeză privind contabilitatea (Bokföringslagen)

Durata: Anul curent plus 7 ani

Sursa: Sistemul telefonic

Ce: Număr de telefon

Motivul: Pentru a comunica cu tine înainte, în timpul și după o tranzacție

Temei juridic: Îndeplinirea contractului

Durata: Maxim 1 an, apoi ștergereautomată

Sursa: Modele de cumpărare

Ce: Nume, adresă, e-mail, număr de telefon, achizițiile dvs.

Motivul: Pentru a ajuta la găsirea produselor care se vor potrivi cu tine

Temei juridic: Consimțământ

Durată: Atâta timp cât sunteți un client sau un maxim de 3 ani

Care sunt diferențele dintre motivele invocate pentru temeiul juridic?

Aici vom prezenta câteva dintre diferitele motive pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Această secțiune va clarifica diferențele dintre temeiurile noastre juridice pentru o astfel de prelucrare a datelor.

Îndeplinirea contractului

Atunci când facem o achiziție, este responsabilitatea noastră să livrăm aceste produse. Pentru a îndeplini această responsabilitate, avem nevoie de unele informații personale de la dumneavoastră; aceste informații ar putea fi necesare pentru a fi transmise altor părți pentru a finaliza livrarea și comanda dumneavoastră.

Legea suedeză privind contabilitatea (Bokföringslagen)

Pentru a menține acuratețea și coerența contabilității și contabilității noastre, trebuie să salvăm anumite informații. Utilizăm aceste informații pentru a ne verifica conturile.

Alte legi decât RGPD

La fel ca Legea suedeză privind contabilitatea, există și alte legi care ne pot solicita să salvăm sau să transmitem date cu caracter personal.

Consimţământul

În legătură cu achiziția sau alte activități, vă exprimați consimțământul pentru noi că vă putem trimite buletine informative și alte informații. Aceste informații pot ajunge prin poștă obișnuită sau prin diverse canale digitale. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin deînregistrarea-te de la lista noastră de discuții. După ce nu v-ați înregistrat, vom șterge orice date de care nu avem nevoie din motivele juridice prezentate mai sus.

Cine sunt părțile de încredere pe care le permitem accesul la informațiile dumneavoastră personale?

Sunt momente în care este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale altor părți. Acest lucru se poate face din câteva motive, dintre care mai multe sunt enumerate mai jos. Uneori, destinatarii sunt responsabili în mod independent pentru datele cu caracter personal (acționând în calitate de operatori de date cu caracter personal); aceasta înseamnă că sunt responsabili în mod independent pentru modul în care prelucrează în continuare toate datele cu caracter personal. Alteori acționează exclusiv în calitate de asistenți ai datelor cu caracter personal; în acest caz, acestea sunt obligate prin acorduri speciale să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu termenii și condițiile noastre. Asistenții de date cu caracter personal (denumiți PDA) și Controlorii de Date cu Caracter Personal (denumiți PDC) ne ajută să vă îndeplinim acordurile, precum și să comercializeze compania noastră și să furnizăm diversele noastre servicii și produse. Vom furniza informații personale suplimentare numai atunci când legea prevede acest lucru, dacă v-ați dat consimțământul anterior sau pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale (de exemplu, pentru a îndeplini un acord contractual, ar fi o achiziție), sau în scopuri de marketing specifice.

Sursa: Autorități juridice (de exemplu, autoritatea fiscală, Biroul Central de Statistică etc.)

Motive: Motivele pentru care organizația în cauză are autoritatea legală de a solicita

Temei juridic: Alte legi decât GDPR

Accesat de PDC și/sau PDA: PDC

Sursa: Furnizori de plăți și credite (de exemplu, Klarna)

Motive: Pentru a asigura capacitatea de plată

Temei juridic: Îndeplinirea contractului

Accesat de PDC și/sau PDA: PDC

Pentru a vă putea oferi opțiunile de plată ale Klarna, îi vom transmite Klarna anumite aspecte ale informațiilor dumneavoastră personale, ar fi detaliile de contact și de comandă, pentru ca Klarna să evalueze dacă vă calificați pentru opțiunile lor de plată și să adaptați opțiunile de plată pentru dvs. Informații generale despre Klarna puteți găsi Aici. Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor și în conformitate cu informațiile din Klarnas
declarație de confidențialitate
.

Sursa: Agenți de livrare (de exemplu, DHL sau PostNord)

Motive: Pentru a livra comanda dvs.

Temei juridic: Îndeplinirea contractului

Accesat de PDC și/sau PDA: PDC

Sursa: Newsletter

Motive: Marketing

Temei juridic: Consimțământ

Accesat de PDC și/sau PDA: PDA

Sursa: Agenții media și agenții de publicitate

Motive: Marketing

Temei juridic: Consimțământ

Accesat de PDC și/sau PDA: PDA

Sursa: Site-ul web și alți furnizori de IT

Motive: Pentru a gestiona și livra comenzile

Temei juridic: Îndeplinirea contractului

Accesat de PDC și/sau PDA: Atât timp cât sunteți client sau maximum trei ani

Sursa: Imprimarea

Motive: Marketing

Temei juridic: Consimțământ

Accesat de PDC și/sau PDA: PDA

Sursa: Vanzarea companiei

Motive: Pentru a oferi o

Temei juridic: Alte legi decât GDPR

Accesat de PDC și/sau PDA: PDA

Registrul de date

Hambedo lucrează din greu pentru a se asigura că toate datele pe care le colectăm despre dumneavoastră sunt corecte. Dacă credeți că există erori în informațiile dvs., ne puteți contacta în orice moment pentru a le remedia. Dacă doriți un raport cu privire la informațiile pe care le-am înregistrat despre dvs., puteți solicita, de asemenea, un extras de registru care va arăta modul în care procesăm datele dvs.

Ştergerea

Dacă doriți să vă ștergeți informațiile personale, aveți dreptul de a face o astfel de solicitare. Apoi vom șterge toate datele dumneavoastră cu caracter personal pe care nu ni se cere din punct de vedere legal să le păstrăm (pe baza legilor care se aplică înainte de RGPD). Erasure este o opțiune puternică, cu toate acestea; poate îngreuna comunicarea noastră viitoare, deoarece există riscul ca informațiile necesare pentru a face contact să nu mai existe sau să nu mai fie disponibile pentru noi.

colectăm informații despre dumneavoastră?

Accesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în mai multe moduri. Metoda cea mai comună atunci când vizitați site-ul nostru și / sau de a face o achiziție. Uneori, cu toate acestea, datele sunt colectate prin alte canale, ar fi prin intermediul instrumentelor noastre pentru analiza activității pe site-ul nostru.

Cookie-uri, retargeting, etc

Pentru a vă conecta la site-ul nostru și a face o achiziție, trebuie să acceptați cookie-urile noastre.

Cookie-urile sunt un mic fișier text stocat pe computerul dvs., pe dispozitivul mobil etc. ori de câte ori vizitați site-ul nostru web. Veți fi întrebat întotdeauna dacă sunteți de acord cu modulele cookie care vor fi stocate. Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul web pe site-ul nostru. Puteți șterge aceste cookie-uri în orice moment și, de asemenea, puteți seta browserul de internet să refuze automat toate modulele cookie.

Folosim cookie-uri pentru a cunoaște persoane care au vizitat site-ul nostru în orice moment. Le utilizăm pentru a le oferi în timp ce toate aceste cookie-uri sunt necesare pe alte site-uri. Prin aceasta, putem prezenta, de asemenea, informații și oferă pentru a vă pe alte site-uri web.

Folosim atât cookie-urile noastre, cât și cookie-urile de la terțe părți.

Securitate

Ne străduim să oferim o securitate cuprinzătoare în cadrul tuturor sistemelor noastre tehnice și organizaționale. Ne asigurăm că numai personalul autorizat și partenerii cu jurisdicția corespunzătoare au capacitatea de a accesa informațiile dumneavoastră. Criptăm informațiile dumneavoastră ori de câte ori este posibil.

Țări terțe

Hambedo nu are, în principiu, niciun contact cu așa-numitele țări terțe (și anume, țări din afara UE/SEE). În cazul în care, din orice motiv, trebuie să transferăm date cu caracter personal către țări terțe, Hambedo va lua toate măsurile necesare și va respecta toate legile necesare pentru a ne asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal rămân în siguranță.

    Item 1 of 0
    Postere - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Livrare gratuita La toate comenzile de peste 39 €
    Artiști unici Din toată lumea
    Finalizare Comandă 100% securizată Plată sigură cu Klarna