• Postere - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Cumpărați 3 postere, plătiți pentru 2*

*(Oferim cele mai ieftine). Oferta este valabila pana la. 4/8.   

Retro & Vintage

Stilul vintage este popular în designul interior.
Colecția noastră de postere de epocă vă poartă într-o călătorie prin istorie, combinând vechiul cu noul.
Creează o atmosferă retro-modernă în casa ta cu ajutorul posterelor noastre.
Formele, culorile și stilurile frumoase din epocile trecute transmit un sentiment nostalgic care este perfect pentru a fi amestecat cu decorul modern.

Postere de epocă - Tablouri și postere retro

La Hambedo veți găsi o gamă largă de postere cu imprimeuri vintage.
Gama noastră include ilustrații colorate care amintesc de publicitatea retro, postere clasice de epocă cu motive de plante și condimente, precum și fotografii frumoase de epocă atât în alb-negru, cât și color.

Stilul retro a devenit din nou popular și este o tendință care continuă să crească iar amestecarea vechiului cu noul este o modalitate perfectă de a crea o atmosferă unică și personală în casă.
Posterele de epocă, cunoscute și sub denumirea de postere retro, care prezintă fotografii frumoase cu mașini vechi, pahare de cristal, playere de vinil, patine clasice sau instrumente muzicale vechi sunt o completare perfectă a peretelui cu tablouri modern.
Aceste postere retro sunt inspirate de tendințele și stilurile trecute și ne oferă ocazia de a ne aminti și de a retrăi estetica și farmecul acelei vremuri.
Prin includerea posterelor retro în decorul dvs., puteți crea un amestec interesant de vechi și nou, în care detaliile vintage adaugă un caracter unic mediului modern.
Indiferent dacă vrei să-ți decorezi dormitorul, holul, bucătăria sau camera de zi cu motive vintage și postere retro, avem ceva pentru tine.

Posterele de epocă sunt cunoscute pentru echilibrul lor de culoare și capacitatea de a reproduce sentimentul trecutului într-un mod autentic.
Alegând și agățând postere retro în casa ta, nu poți doar să creezi o atmosferă nostalgică, ci și să obții o adevărată excursie de nostalgie și un sentiment care te atinge cu adevărat.
Crearea unei baze stilate și adăugarea de detalii vintage este o combinație reușită care poate ridica atmosfera întregii încăperi.
Dacă aveți nevoie de inspirație pentru a compune diferite motive de artă și pentru a crea un întreg armonios, puteți vizita peretele nostru cu imagini unde vă arătăm diferite moduri de a combina produsele noastre pentru a crea un interior unic și personal.
Indiferent dacă alegeți să creați un perete cu tablouri doar cu postere retro sau să le amestecați cu artă modernă, acestea vor adăuga o atmosferă și farmec aparte casei dvs.
Explorează gama largă de postere retro și lasă-te inspirat de frumusețea și eleganța trecutului!
Aruncă o privire la gama noastră și lasă-ți creativitatea să curgă pentru a crea casa retro perfectă!

Motivele noastre sunt perfecte și pentru casele mai vechi sau interioarele magazinelor unde sunt căutate detalii de epocă, așa că, indiferent dacă preferați un stil clasic, modern sau eclectic, veți găsi ceva care să vi se potrivească.
Amestecarea elementelor noi și vechi în decorul casei creează o atmosferă unică și personală, iar picturile noastre de inspirație retro vă pot ajuta să realizați acest lucru.

Explorează gama noastră de artă vintage online la Hambedo și creează o atmosferă atemporală în casa ta!

Ce sunt recordurile de epocă.

Posterele de epocă sunt postere sau picturi care reprezintă imagini sau imprimeuri dintr-o epocă anterioară, de obicei din secolul al XX-lea. Aceste afișe pot fi reproduceri ale afișelor publicitare, lucrărilor de artă, fotografiilor sau altor tipărituri care au fost populare sau caracteristice momentului specific.

Cuvântul „vintage” provine inițial din latină și înseamnă „recolta de vin”, dar a evoluat de-a lungul timpului pentru a se referi la ceva mai vechi de calitate fină sau de o anumită epocă.
În lumea artei și a designului interior, termenul este folosit pentru a descrie obiecte sau stiluri care sunt tipice unei anumite perioade istorice sau care au un farmec și autenticitate nostalgică.

Posterele de epocă pot reprezenta diverse subiecte și motive care erau comune sau populare la momentul în care au fost create.
Poate include totul, de la postere publicitare clasice pentru produse precum îmbrăcăminte, mașini, mâncare și călătorii, până la ilustrații artistice, fotografii ale unor locuri sau evenimente celebre și multe altele.

Pe scurt, posterele de epocă sunt printuri sau imagini mai vechi care surprind esența unei epoci trecute și sunt adesea folosite pentru a decora case, birouri sau alte spații pentru a crea o atmosferă de nostalgie, farmec și autenticitate.

    Item 1 of 0
    Postere - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Livrare gratuita La toate comenzile de peste 39 €
    Artiști unici Din toată lumea
    Finalizare Comandă 100% securizată Plată sigură cu Klarna