• Postere - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Cumpărați 5 postere, plătiți pentru 3*

*(Oferim cele mai ieftine). Oferta este valabila pana la. 23/6. 

Botanic

Posterele botanice sunt una dintre cele mai populare categorii ale noastre.
Îți plac plantele, dar ai dificultăți în a le face să prospere? Decorează-ți pereții cu postere botanice!
Aici vei gasi tablouri cu plante uscate, postere cu frunze verzi si postere cu palmieri.

AFISE BOTANICE CU FLORI, CACTUS SI ALTE PLANTE

În sortimentul nostru de motive botanice, veți găsi o selecție bogată de tablouri și postere care vă vor transforma pereții într-o oază naturală.

Posibilitățile artei botanice sunt cu adevărat nelimitate și îți oferă libertate creativă pentru a crea expresii unice în casa ta. Puteți crea un perete cu imagini romantice cu un amestec de poze împodobite cu trandafiri, bujori și alte flori frumoase, oferind camerei dvs. o atmosferă de vis și încântătoare. Pentru cei care preferă un interior scandinav mai minimalist, ilustrațiile elegante ale plantelor în alb și negru sunt perfecte, oferind o notă atemporală și elegantă decorului casei tale.

Afișele cu plante uscate și frunze verzi sunt printre cele mai populare și solicitate opțiuni ale noastre și includ totul, de la reprezentări cu plante uscate și frunze verzi până la flori vibrante și cactusi captivante.
Farmecul și versatilitatea lor atemporale le fac alegeri excelente pentru orice tip de design interior.
Cu culorile lor în tonuri de maro și bej, afișele cu plante uscate transmit un sentiment de eleganță naturală și dezgolită, care completează într-un mod fantastic un stil de interior scandinav.
Tonurile lor minunate se îmbină lin cu celelalte elemente interioare și creează o atmosferă armonioasă în cameră.
Pe de altă parte, afișele cu frunze verzi dau un sentiment de proaspăt și plin de viață camerei și completează perfect culorile naturale verzi ale plantelor vii.
Aceste postere nu numai că se potrivesc perfect pe perete, dar pot fi și combinate pentru a crea un perete cu imagini variat cu alte motive.

Decorează-ți camerele cu frunze verzi frumoase, plante și flori încântătoare pentru a crea o atmosferă de armonie și bunăstare în casa ta.
Afișele botanice sunt perfecte pentru a completa decorul cu plante și flori vii în ghivece și pentru a crea senzația de a fi înconjurat de frumusețea naturii.
Cu înregistrările noastre botanice, nu aveți nevoie de degete verzi pentru a vă crea propria junglă interioară sau pentru a crea o grădină frumoasă.

Pentru cei care doresc să urmărească ultimele tendințe, tablourile cu cactusi, posterele cu frunze monstera sau picturile cu frunze de palmier sunt o alegere excelentă, deoarece acestea conferă o senzație modernă și modernă încăperii prin formele lor vibrante și unice.
Pentru bucătărie, puteți folosi articole botanice cu tematică de condimente și legume pentru a inspira aventuri culinare și pentru a crea o atmosferă primitoare în care gătitul devine o plăcere.

Dacă preferați un stil rustic și relaxat, afișele botanice vintage sunt perfecte pentru a crea un aspect fermecător în cabana de vară sau în casa de la țară.
Pentru a crea contraste interesante, puteți combina afișe foto cu plante verzi cu plante vii, ceea ce oferă camerei o senzație dinamică și plină de viață.

Multe dintre florile și plantele descrise pe afișele noastre sunt cunoscute pentru prezența lor în natura suedeză, în timp ce altele pot fi mai rare sau exotice. Indiferent dacă recunoașteți numele florilor sau nu, afișele noastre vor crea cu siguranță un sentiment minunat de natură și bunăstare în casa dumneavoastră.

Fie că preferi trandafirii clasici, crini eleganti, bujori fermecătoare sau orice altă varietate de flori, avem ceva care să se potrivească pe gustul tău și să se potrivească decorului tău. Motivele noastre florale sunt atent selectate și concepute pentru a vă oferi un sentiment de bucurie și frumusețe în fiecare zi, indiferent de anotimp. Cu posterele noastre, poți lăsa florile tale preferate să înflorească și să le răspândești frumusețea în casa ta pe tot parcursul anului.

La Hambedo veți găsi online o selecție accesibilă de picturi botanice care se potrivesc tuturor tipurilor de locuințe și stilurilor interioare.

  

    Item 1 of 0
    Postere - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
    Livrare gratuita La toate comenzile de peste 39 €
    Artiști unici Din toată lumea
    Finalizare Comandă 100% securizată Plată sigură cu Klarna